Jogi nyilatkozat

A 120 éves a szőregi rózsatő kezdeményezés (továbbiakban: Kezdeményezés) menedzsment szervezete a Sikeres Régió Alapítvány (továbbiakban: Menedzsment szervezet). A Menedzsment szervezet az üzemelteti a Kezdeményezés honlapját (továbbiakban: Honlap) és a hozzá kapcsolódó közösségi oldalt.

A Menedzsment szervezet minden esetben betartja a szerzői jogokhoz kötődő jogszabályokat, más forrásból átvett információ közlése esetén annak forrását megjelöli, nem szöveges tartalmakat (képek, ábrák stb.) csak engedéllyel tesz közzé. Amennyiben más médium jelenteti meg az erről a Honlapról átvett információt, a Menedzsment szervezet fenntartja a jogot a szerzői jogokra, így a információ-átvevő köteles a forrást – a Creative Commons Nevezd meg! – Ne add el! 4.0 Nemzetközi Licenc feltételeinek megfelelően –, mint a http://120evesaszoregirozsato.hu-t megjeleníteni.

A Honlapon megjelenő cikkek, hírek és egyéb publikált anyagok minden esetben a feltüntetett szerző tulajdonát képezik – amennyiben nincs az feltüntetve, vagy anonim beküldésből származik, akkor a jogtulajdonos a Menedzsment szervezet. A Menedzsment szervezet tulajdonát képező anyagok, dokumentumok illetve ezek másolata a szerzői, védjegy és egyéb szellemi tulajdonhoz kapcsolódó jogok védelme alatt állnak: ezen anyagok bármilyen nem engedélyezett formában történő felhasználása szerzői, védjegy, illetve adatvédelmi jogok megsértése, és egyéb jogellenes cselekmények alapján kártérítést vonhat maga után.

A Honlap megjelenése, a felhasznált grafikai elemek, a használt adatbázisok a Menedzsment szervezet tulajdonában vannak és az 1999. évi LXXVI. szerzői jogról szóló törvény oltalma alatt állnak, így a felhasználó nem jogosult nyilvánosan közzétenni, újra előállítani, számítógépén tárolni, illetve kereskedelmi céllal felhasználni ezen adatokat. Jogosulatlan adatfelhasználás esetén a Menedzsment szervezet kezdeményezheti a jogsértő büntetőjogi és/vagy polgári jogi felelősségre vonását.

A Honlapon szereplő egyes hivatkozások, linkek más tartalomszolgáltatók weboldalaira mutathatnak. Ezen oldalak adatkezelési gyakorlatáért, valamint tartalmáért a Menedzsment szervezet felelősséget nem vállal. Az oldalon megjelenő fórumtartalmak és más hozzászólások azok szerzőinek véleményét tükrözik, ezen tartalmakért a Menedzsment szervezet semmilyen felelősséget nem vállal.

A Menedzsment szervezet mindent megtesz azért, hogy a közölt információk pontosak, aktuálisak és teljesek legyenek, de semmiféle felelősséget nem vállal bármely, ezen információk használatából adódó kár bekövetkeztéért.

content-hr

by-ncHonlapon közzétett információk a Creative Commons
Nevezd meg! – Ne add el! 4.0 Nemzetközi Licenc
feltételeinek megfelelően szabadon felhasználhatók
.

content-hr

Kapcsolódó anyagok

Pillanat-kép

2014-06-21-nyilt-nap-agrirose-0101