Képtár

XXIII. Turisztikai Díjátadó és Évadnyitó Gála

A turisztikai szakma évadnyitó fogadását és díjátadó gáláját minden évben február 1-jén szervezi a Turizmus Kft. Ez a rendezvény évről évre a turisztikai szakma legrangosabb eseménye, az egyetlen olyan alkalom, amikor a szerteágazó szakma valamennyi vezető képviselője együtt van, valamint a kormányzat is a legmagasabb szinten képviselteti magát.

Turisztikai Évadnyitó Gála és Díjátadó

A több mint ezer szakmabeli részvevős gálaesten rózsával köszöntöttük az érkezőket.

Rosalia 2014

A nyárköszöntő borünnepen, a Rosalia 2014 rendezvény Rosé és Pezsgő Kertjében Szőregről rendelt rózsákkal köszöntötték a résztvevőket.

Ünnepi Könyvhét

A Rózsakunyhó Alkotóműhely kiállított a Szegedi 85. Ünnepi Könyvhéten. Halmos Monika a Rózsakóstoló című rózsás szakácskönyv szerzője előadást tartott az ehető virágokról a Szent Antal-napi Levendulafesztiválon.

Szőregi rózsák emlékeztetnek Strasbourgban

Szőregi rózsákat ültetett Ujhelyi István Molnár Csabával és Niedermüller Péterrel, illetve a szociáldemokrata magyar delegáció munkatársaival a strasbourgi Parlament épülete előtt, hogy így emlékezzenek az 1956. évi magyar forradalom kitörésének és a Magyar Köztársaság 1989. évi kikiáltásának évfordulójára.

Rózsaajánló

Pillanat-kép

unnepi-konyvhet-2014-0021